TIME TO BLOOM, expozitie colectiva la noua Galerie de Arta SENSO Bucuresti

18578 vizualizariMarti, 5 martie 2019, orele 18.00 va invitam la vernisajul expozitiei colective TIME TO BLOOM gazduita de noul spatiu al Galeriei SENSO din Calea Victoriei nr. 12C (colt cu Lipscani), etaj 1.


TIME TO BLOOM, expozitie colectiva la noua Galerie de Arta SENSO Bucuresti TIME TO BLOOM, expozitie colectiva la noua Galerie de Arta SENSO Bucuresti TIME TO BLOOM, expozitie colectiva la noua Galerie de Arta SENSO Bucuresti TIME TO BLOOM, expozitie colectiva la noua Galerie de Arta SENSO Bucuresti TIME TO BLOOM, expozitie colectiva la noua Galerie de Arta SENSO Bucuresti

Galeria Senso incearca sa sensibilizeze societatea romaneasca in raport cu actul artistic, sa-i propuna, in flux neabatut, repere necunoscute, recunoscute sau pe cale de afirmare, sa sporeasca vizibilitatea discursurilor artistice, sa medieze noi cai de comunicare, sa devina loc de consacrare si reper de neocolit in campul artei contemporane romanesti. Proiect in evolutie, dedicat conceptelor, ideilor si modalitatilor de reprezentare ale actualitati artistice, cu grad inalt de relevanta sau doar cu aspect explorator, activitatea galeriei propune vizitatorilor sai sensuri complexe de alcatuire si lectura a imaginii, pentru a fi, in continuare, dar cu alta vizibilitate, o platforma de neocolit intre public si arta contemporana – Dr. Doina Pauleanu, critic de art

 

Evenimentul sustinut de FILDAS Art si Catena, prin Programul CATENA pentru ARTA va fi prezentat de Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, critic de arta si director al Muzeului de Arta Constanta.

 

Veti putea admira lucari ale unora dintre cei mai importanti artisti care au expus si in trecut la Galeria de Arta SENSO: Dan Bancila, Dumitru Radu, Mihai Topescu, Daniela Fainis sau Raluca Buzura, Alina Bancila si Maria Filipescu, cu Bijuterie Contemporana.

 

Cu noul sediu situat intr-o zona de maxim interes si vizibilitate urbana, pe care doreste sa le diversifice prin oferta sa culturala, Galeria de Arta Senso este un spatiu privat destinat prezentarii, experimentului, confruntarii, discursului teoretic, stimularii si promovarii artei contemporane – a spus criticul de arta Doina Pauleanu. In spatiile reorganizate pentru a alcatui un ambient modern si atractiv, Fundatia Fildas Art isi propune, prin programul Catena pentru arta, stimularea calitatatii, creativitatii, originalitatii, noutatii, relevantei estetice; vor fi expuse si oferite spre achizitionare lucrari ale artistilor consacrati, dar si a celor tineri, indiferent de domeniul artelor vizuale in care activeaza; reprezentantii galeriei vor fi implicati, ca si pana acum, in afirmarea artei recente si vor incerca sa contribuie la impunerea valorilor, la stimularea colectionismului, la sporirea dinamismului pietei de arta din capitala.

 

Acesta este primul eveniment al anului ce marcheaza inaugurarea noului sediu al Galeriei de Arta SENSO, dupa ce, anul trecut, in spatiul din bulevardul Unirii au fost gazduite expozitia „Bijuterie contemporana”, expozitiile personale de pictura Pictograme II – Dan Constantinescu  si de sculptura Cautatorii de lumina -  Ion  Iancut, Creaturi acvatice – Ileana Dana

 

Marinescu, De Rerum Natura – Daniela Fainis, lansarea albumului Tonitza, editia a doua, semnat de Dr. Doina Pauleanu, istoric si critic de arta. Tot Galeria SENSO Bucuresti a prezentat la Five Plus Art Gallery Viena, Austria expozitia personala #fast food a Anei Stefania Andronic (BUZU).

 

Galeria SENSO va continua sa impuna, drept conditie de selectie si promovare, calitatea si autenticitatea expresiei artistice; de aici rezulta rostul ei prospectiv, dar si calitatea formativa, stiut fiind ca in intelegerea si acceptarea artei actuale sunt necesare acomodarea, informarea, initierea, empatia, lipsa prejudecatilor, absenta oricarei forme de radicalism doctrinar.

 

Va asteptam asadar, la noul sediu al Galeriei Senso din Calea Victoriei nr. 12C, care va fi inaugurat marti, 5 martie 2019, orele 18.00. Prezenta Dvs. ne-ar onora in mod deosebit.

 

Expozitia va ramane deschisa in perioada: 5 martie - 5 aprilie 2019.

 

Programul de vizitare a Galeriei SENSO: luni – duminca: orele 12.00 – 20.00.
 

 

Aducem arta mai aproape de tine – este deviza galeriei noastre, in numele careia ne-am propus sa facem o selectie cat mai reprezentativa de autori si opere. Expozitiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate tuturor – Catena pentru arta – prin care speram sa se manifeste, autentic si original, o vocatie culturala asumata!

 

Vom continua sa organizam si in 2019, cu acelasi succes evenimente de referinta in peisajul cultural al Bucurestilor – Galeria de Arta SENSO, Bucuresti
 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.