Romanian Design Week 2019

Deschide videoclipul

Romanian Design Week, eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative locale, a ajuns la cea de-a saptea editie si a avut loc in Bucuresti in perioada 17-26 mai 2019.

Expozitia centrala Romanian Design Week 2019 a fost deschisa in cladirea BCR din Piata Universitatii si a prezentat peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate in ultimul an de designeri, graficieni si arhitecti romani. Expozitia, cea mai complexa de pana acum, a reunit cinci categorii - Arhitectura, Design de Produs, Design Grafic, Fashion si Multidisciplinar. 

 

Pe langa expozitia centrala, vizitatorii s-au bucurat si de o serie de expozitii-capsula semnate de creativi si organizatii locale, dar si din Moldova si Franta, plus un concept store dedicat designului romanesc.

 

Boardul creativ Romanian Design Week a premiat 16 dintre proiectele expuse. Au fost premiate proiectele din cadrul expozitiei centrale care s-au remarcat printr-o abordare inedita, din dorinta de a celebra ce are designul romanesc mai bun de oferit in 2019.


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana ContrasCuvinte cheie
Expozitia centrala Romanian Design Week 2019 in cladirea BCR din Piata Universitatii Bucuresti, Arhitectura, Design de Produs, Design Grafic, Fashion, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.