Expozitia de August la Galeria Romana

11326 vizualizariDeschide videoclipul

Galeria Romana ne invita in luna august sa vizitam o interesanta expozitie de arta care grupeaza lucrari de pictura, grafica si sculptura, ale unor artisti preocupati de latura spirituala si metafizica a vietii.


Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana Expozitia de August la Galeria Romana

Expozitia de August este deschisa in perioada 14 - 30 august 2019 la Galeria Romana. Artistii participanti sunt: Vali Irina Ciobanu, Bogdana Daradici, Claudiu Victor Gheorghiu, Martina Grigorita, Maria Jarda, Stefana Petre si Bogdan Turcea.

 

Cu stiluri diferite, dar reuniti prin exprimarea figurativa, acesti artisti ne indeamna sa ne regasim echilibrul privind linistea unui peisaj de vara sau gingasia florii soarelui. Iar lucrarile infatisand portrete sau personaje diafane, ne transmit o vibratie speciala.


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana ContrasCuvinte cheie
Expozitia de August la Galeria Romana, pictura, grafica, sculptura, Vali Irina Ciobanu, Bogdana Daradici, Claudiu Victor Gheorghiu, Martina Grigorita, Maria Jarda, Stefana Petre, Bogdan Turcea, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.