Expozitia PORTRETELE MUNTILOR

Deschide videoclipul
Simpozionul international de pictura si sculptura din masivul Retezat prezinta sub titlul „Portretele muntilor“ o selectie de lucrari in salile Muzeului de Geologie din Bucuresti. Expozitia poate fi vizitata pana pe 21 aprilie 2011. Simpozionul international de pictura si sculptura din masivul Retezat face un bilant al experientelor artistice acumulate de-a lungul a 5 editii si se prezinta publicului bucurestean cu o selectie de lucrari, marea lor majoritate de pictura. Ele sunt semnate de participantii la simpozion, studenti ai Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi si ai Academiei de Teatru, Muzica si Arte Plastice din Chisinau (Republica Moldova), care s-au bucurat de indrumarea domnului lector univ.dr.Cristian Ungureanu (Universitatea de arte “George Enescu”).

Expozitia este insotita de un material documentar inedit (film video, schite si fotografii) care este menit sa completeze imaginea publicului despre o generoasa initiativa culturala sustinuta de Tarus Group.


Cuvinte cheie
arta, artist, expozitie, pictura, sculptura, muzeul de geologie, portretele muntilor, masivul retezat, student, simpozion, universitatea de arte george enescu, Academia de Teatru, Muzica si Arte Plastice din Chisinau, Cristian Ungureanu, Tarus Group

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.