Expozitia Silvia Radu – Galeria Goldart Hilton

Deschide videoclipul
Programul expozitional al Galeriei Goldart-Hilton continua cu o expozitie-eveniment pentru plastica romaneasca: vernisajul expozitiei "Gradina cu ingeri" a cunoscutei plasticiene Silvia Radu. Criticul si istoricul de arta Dan Haulica, presedintele Uniunii Internationale a Criticilor de Arta, a deslusit, in cuvantul sau de deschidere, mesajul artei Silviei Radu. Vernisajul a avut loc in prezenta personalitatilor participante la seminarul international "Penser l'Europe".

Silvia Radu este un sculptor si pictor roman, personalitate de prim rang a artei plastice romanesti. Silvia Elena Radu este sotia scuptorului roman Vasile Gorduz. A avut nenumarate expozitii personale si a primit mai multe premii, intre care, in 1974 - Premiul al 2 lea pentru arta monumentala; in 1999 - Premiul Expozitiei Memorie si Proiect, in 2003 - Premiul "Prometeus Opera Omnia" al Fundatiei Anonimul, impreuna cu Vasile Gorduz.Vernisajul a avut loc pe data de 13 septembrie 2011.


Cuvinte cheie
silvia radu, vasile gorduz, galeria goldart, gradina cu ingeri, dan haulica, Penser l'Europe, vernisaj, pictura

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.