Flori si arlechini de Carmen Cretzu-Iacob

Deschide videoclipul
Galeria Alchemia (Calea Mosilor 95, sector 2) gazduieste expozitia “Flori si arlechini” a pictoritei Carmen Cretzu-Iacob, membra a Asociatiei Femeilor Creatoare din Arta Plastica din Romania.
Carmen Cretzu-Iacob s-a nascut la Bacau si a fost eleva a profesorului Ilie Boca. A absolvit Academia de Arta din Bucuresti, promotia 1994, sectia Arta Monumentala, profesor Viorel Grimalschi. A urmat cursurile sectiei de Grafica a aceleiasi Academii, clasa profesor Victor Ciobanu. Intre 1994-1997 a fost asistent universitar la Academia de Arta din Bucuresti, sectia Pedagogia Artei. Este si membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, a Asociatiei Culturale "Arte Ba-Rocco" din Milano, a International Association of Art din Paris si a Fundatiei Axart din Iasi.

Expozitia “Flori si arlechini” este deschisa in perioada 6 - 12 iunie 2013

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv.ro, Asociatia Femeilor Creatoare din Arta Plastica din Romania, Carmen Cretzu-Iacob, Alchemia, Flori si arlechini, Uniunea Artistilor Plastici din Romania

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.