10+1, Lepsa 2013

Deschide videoclipul
Nascuta din inspiratia artistilor care in 2013 au participat la tabara de creatie din Lepsa, unul din cele mai frumoase locuri din Romania, taram de legenda sau de basm, cum este amintit adesea, expozitia de La Galeriile Caminul Artei din Bucuresti, 10+1, Lepsa poate fi vizionata pana pe 23 februarie. Expozitia reuneste lucrari ale artistilor: Felix Aftene, Ilie Bostan, Mihai Chiuaru, Gabriela Culic, Alexandru Ioan Grosu, Liviu Nedelcu, Dragos Patrascu, Nicolae Radvan, Aurel Vlad, Gheorghe Zarnescu, Tudor Zbarnea.

Expozitia cuprinde atat lucrari de pictura cat si de sculptura.

Alexandra Titu, critic de arta - tabara pare mai curand conceputa ca un spatiu de intalnire intre artisti cu optiuni culturale apropiate, chiar daca cu preocupari de atelier diferite, ca un timp de meditatie si de dezbateri asupra artei contemporane, a temelor propuse de contextul epistemologic, tehnologic, sociopolitic al artei, decat ca un loc al exercitiilor de plainair, tabara nu impune niciun fel de constrangeri sau exigente de unitate a creatiilor ce rezulta din adecvarea la contextul natural sau la sensul dezbaterilor.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizatori: Bogdana Contras
                     Mihaela Moldoveanu


Cuvinte cheie
10+1 Lepsa, tabara de creatie Lepsa, Caminul Artei, Alexandra Titu, Felix Aftene, Ilie Bostan, Mihai Chiuaru, Gabriela Culic, Alexandru Ioan Grosu, Liviu Nedelcu, Drago? P?tra?cu, Nicolae R?dvan, Aurel Vlad, Gheorghe Z?rnescu, Tudor Zbârnea, senso tv, catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.