Jocul negrului in picturile Danielei Zbarcea

Deschide videoclipul
Artista Daniela Zbarcea isi expune lucrarile din seria « Noir » in noul spatiu expozitional aflat la parterul Metropolis Center (str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97)
Absolventa a Universitatii de Arte George Enescu din Iaşi, in 2002, artista Daniela Zbarcea picteaza in forta, impulsiv, picturile sale fiind dominate de culori explozive si tuse puternice. Caracteristic este curajul cu care isi exprima direct trairile personale, invitandu-ne astfel sa traim si noi alaturi de ea fiecare noua emotie si simtire pe care o experimenteaza zilnic. Bucurii si nostalgii, stari de contemplare sau de visare, toate apartin omului contemporan si deopotriva artistei Daniela Zbarcea.

Expozitia Noir este “ca o tema cu variatiuni, tema fiind pur plastica jocul negrului, iar variatiunile reiau tema uneori ca fond, in picturile intitulate Muzica sau Noir, alteori intervenind fulgurant ca în Poetry sau decisiv ca în Portul” spune criticul de arta Mihaela Varga.

Expozitia “Noir” a artistei Daniela Zbarcea poate fi vizitata la Metropolis Center pana pe 28 februarie 2014.
 
Acest material va este oferit de programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana Contras


Cuvinte cheie
Expozitia Noir a artistei Daniela Zbarcea, picturi la Metropolis Center, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.