Calatoria in Tara Zanelor a Teodorei Marin

Deschide videoclipul
Cu titlul Calatorie in Tara Zanelor, Teodora Marin, artist fotograf si jurnalist ne ofera un tur fotografic printr-o Romanie asa cum a surprins-o pe moment in peregrinarile sale. Sunt peisaje vesele sau triste, instantanee unice si ferestre deschise parca spre lume, o lume in care calatorul Teodora Marin a incercat si a reusit sa ne-o dezvaluie tuturor.
Aceasta expozitie gazduita de Biblioteca Metropolitana Bucuresti (sediul central) se constituie intr-o colectie inedita, de fapt o selectie din sutele de imagini din Romania realizate de-a lungul ultimilor ani.

Dupa succesul primei sale expozitii de fotografie, Conexiuni, aceasta noua expozitie reprezinta o confirmare a talentului celei care adora sa calatoreasca, sa descopere si sa cunoasca oameni si locuri noi.

Mi-as dori ca fotografiile mele sa exprime tot ceea ce prin cuvinte nu pot spune: Natura este Viata, este Inspiratie! – ne-a marturisit Teodora Marin.

Expozitia de fotografie Calatorie in Tara Zanelor a Teodorei Marin este deschisa la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, sediul central (Str. Tache Ionescu 4, sector 1) pana pe 26 aprilie 2014

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros


Cuvinte cheie
Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Teodora Marin, Calatorie in Tara Zanelor, Conexiuni, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.