Expozitia Collage

Deschide videoclipul
Tehnica foarte veche si cunoscuta a colajului este reinventata in lucrarile a opt artisti romani, in expozitia de grup intitulata Collage, deschisa la galeria Caminul Artei pana pe 24 aprilie 2014. Aceasta expozitiei se doreste a fi un prim eveniment dintr-un proiect mai amplu in care se vor imbina colaje de muzica, poezie, video.
Artistii prezenti in expozitie, Ioan Atanasiu Delamare, Dorothea Fleiss, Iuri Isar, Carmen Paraschivescu, Emilia Persu, Marilena Preda Sanc, Doina Simionescu, Vasile Tolan, sunt preocupati de mult de aceasta tehnica si prezinta lucrari realizate inca din 1995.

Suprapuneri de diverse materiale de la hartie, paie, mecanisme de ceasuri compun in forme inedite obiecte bidimensionale sau tridimensionale. Amintind de vechi scrieri indescifrabile sau bucati din zidul Berlinului, toate lucrarile impresioneaza prin asocierile neasteptate de texturi.

Acest material va este oferit de programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana ContrasCuvinte cheie
Expozitia de arta Collage la galeria Caminul Artei, artistii Ioan Atanasiu Delamare, Dorothea Fleiss, Iuri Isar, Carmen Paraschivescu, Emilia Persu, Marilena Preda Sanc, Doina Simionescu, Vasile Tolan, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.