Tica! A cazut Ceausescu! – expozitie de Andreea Dobrin

Deschide videoclipul

Vizitand expozitia artistei Andreea Dobrin – Tica! A cazut Ceausescu! rememoram momentul Revolutiei de la 1989 si aducem in discutie istoria recenta a Romaniei. Expozitia poate fi vizitata intr-un spatiu recent deschis in Bucuresti - Galeria NAG Pop Up, aflata in blocul Magheru One, etaj 7, Blvd. Gen. Gheorghe Magheru nr. 1. Curatorul expozitiei este Ioana Ciocan si amenajarea spatiului expozitional este realizata de arhitectul Attila Kim.

Rememorand Revolutia de la 1989 prin lucrarile artistei Andreea Dobrin


Tica! A cazut Ceausescu! este o expozitie care porneste de la amintirile personale ale artistei, care avea 8 ani in momentul Revolutiei de la 1989, si amintirile bunicii sale. Retraim astfel momentul Revolutiei vazuta la televizor, discursul lui Ceausescu si sarbatorirea Craciunului umbrita de schimbarea politica.

Realizate din sarma rosie, desenele realiste cu portetul bunicii, animalele din curte si televizorul din casa sunt insotite de texte – dialogurile dintre bunica si bunic. De asemenea putem privi picturile realizate de artista in anii 1988 – 1989 care oglindesc perioada comunista.

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.