Vlad Dan Perianu – Semne si profetii

Deschide videoclipul
Expozitia de sculptura si desen Semne si profetii a artistului Vlad Dan Perianu poate fi vizitata la Galeria Calea Victoriei 33 pana pe 4 octombrie 2014. Lucrarile artistului au un caracter religios si toata expozitia ne invita sa reflectam asupra sufletului nostru.

Expozitia Semne si profetii a artistului Vlad Dan Perianu

Intrand in expozitia Semne si profetii a artistului Vlad Dan Perianu descoperi o lume spirituala cu ingeri si martiri, unde portile din lemn inlesnesc trecerea spre o lume mai senina. Iar ingerii cometa plutesc deasupra tuturor. Sculpturile sale realizate in lemn sunt trecute prin focul purificator inaltandu-se la cer. Artistul este preocupat de mult timp de tematica biblica si ne invita sa descoperim partea divina a lumii.
 
Artistul Vlad Dan Perianu spune ca: Arta dupa mine, poate aduce in plan uman anumite „avertismente”, trimise de Dumnezeu oamenilor, care se numesc profetii si semne. Aceste semne le intalnim la tot pasul, insa trebuie doar sa fie decodate de ceva sau cineva. Aici intervine artistul care isi asuma rolul de profet si care isi ia crucea si merge mai departe…

Chiar daca in lumea noastra exista multe momente tensionate, vizitand expozitia artistului Vlad Dan Perianu ne cuprinde o stare de pace si liniste.

Despre sculptorul Vlad Dan Perianu


Nascut in 1968 in Bucuresti, artistul Vlad Dan Perianu a absolvit Academia de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, sectia sculptura. Participa la numeroase expozitii de grup si simpozioane de arta unde sculpteaza mai ales in lemn. Este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania.


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana Contras


Cuvinte cheie
Expozitia Semne si profetii a artistului Vlad Dan Perianu la Galeria Calea Victoriei 33, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.