Corneliu Vasilescu – Nirvana II

Deschide videoclipul
La Galeria Senso s-a deschis o noua expozitie de pictura semnata de artistul Corneliu Vasilescu, intitulata Nirvana II.

Gest si culoare in expozitia Nirvana II

Mare parte din pictura lui Corneliu Vasilescu are o tangenta cumva cu fenomenologia cosmologica. Este un crampei de cosmos si de cosmogenie in ceea ce face el, pentru ca distingem nuclee de culoare extrem de puternice, a spus criticul de arta Corneliu Antim in deschiderea expozitiei Nirvana II.

Vernisajul a fost un amplu eveniment la care au participat numerosi invitati, artisti, ziaristi si prieteni ai artistului: Marin Gherasim, Adrian Guta, Petru Lucaci, Octavian Andronic, Buzu, Vasile Muresan Murivale, Elena Surdu Stanescu si multi altii. Publicul prezent la vernisaj s-a bucurat si de un frumos catalog editat prin Programul Catena pentru Arta, cu picturile artistului Corneliu Vasilescu.

Picturi de Corneliu Vasilescu la Galeria Senso

Societatea este guvernata de doua mari valori: stiinta care se demonstreaza si arta care se consacra. Pentru aceasta este nevoie de timp, marturiseste artistul Corneliu Vasilescu.

Picturile de foarte mari dimensiuni lucrate gestualist de artistul Corneliu Vasilescu te impresioneaza din primul moment cand intri in Galeria Senso. Trasee puternice de albastru si negru invadeaza spatiul galeriei la parter si la etaj.

Expozitia Nirvana II a artistului Corneliu Vasilescu poate fi vizitata zilnic la Galeria Senso (Bd. Unirii nr. 15, sector 5, Bucuresti) pana pe 29 octombrie 2014.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru arta.

Realizator: Bogdana Contras

Foto: Sebastian Oros


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.