Expozitia colectiva Summer Art Fair

Deschide videoclipul
Deschisa la Galeria Senso, expozitia colectiva Summer Art Fair prezinta operele de arta ale pictorilor Alma Redlinger, Viorica Iacob, Zamfir Dumitrescu, Dan Constantinescu, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Aurel Patrascu, Eduard Duldner, Doina Reghis - Ionescu si Edith Torony, alaturi de cele ale sculptorilor Aurel Contras, Pavel Bucur, Ana-Zoe Pop si Cristian Pentelescu. Prin aceasta expozitie, Galeria Senso va invita sa admirati si sa achizitionati lucrarile unor artisti consacrati din diferite generatii. Expozitia este deschisa toata vara pana pe 14 septembrie 2016.

Pictura, grafica si sculptura la Galeria Senso

 
In deschiderea evenimentului Summer Art Fair, criticul de arta Doina Pauleanu a prezentat cei 13 artisti participanti in aceasta minunata expozitie si a invitat din nou publicul sa se bucure de arta.
Expozitia raspunde interesului in crestere pentru pictura, grafica si sculptura de astazi din tara noastra si aduna laolalta artisti pe care Galeria Senso i-a promovat in ultima vreme, prin manifestari cu caracter personal sau de grup, prin prezenta unor piese recente in shop-ul propriu, prin carti, cataloage, afise, bannere, etc.
Summer Art Fair este o incursiune in varii domenii ale artelor vizuale din Romania, o invitatie de a viziona opere de calitate si posibilitatea (care nu trebuie ratata) de a le achizitiona. (Dr. Doina Pauleanu – critic de arta, Directorul Muzeului de Arta Constanta)
 
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras


Cuvinte cheie
Expozitia colectiva de pictura si sculptura Summer Art Fair la Galeria Senso, Alma Redlinger, Viorica Iacob, Zamfir Dumitrescu, Dan Constantinescu, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Aurel Patrascu, Eduard Duldner, Doina Reghis – Ionescu, Edith Torony, Aurel Contras, Pavel Bucur, Ana-Zoe Pop, Cristian Pentelescu, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.