Noaptea Muzeelor la MNAR

Deschide videoclipul
Sambata 20 mai 2017 a avut loc evenimentul "Noaptea Muzeelor" in numeroase muzee din Bucuresti si din tara, un eveniment mult asteptat de toata lumea. Muzeul National de Arta al Romaniei si Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei au invitat vizitatorii sa descopere Galeria de Arta Europeana si Galeria Nationala, editia din acest an desfasurandu-se sub genericul Cu prietenii la Muzeu.
Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei a organizat un concurs-traseu cu premii in Galeria de Arta Europeana si a invitat oamenii sa raspunda unui chestionar legat de activitatea Muzeului National de Arta al Romaniei.

Tot cu acest prilej a fost lansata aplicatia ARTmobile - Un muzeu la indemana pentru Android si iOS, realizata in cadrul programului Lumea prin culoare si sunet finantat de Fundatia Orange.

In Bucuresti, oferta muzeala a fost generoasa - 54 de muzee si prieteni ai muzeelor si-au asteptat vizitatorii pana dimineata la ora 5. Oamenii s-au plimbat si au facut turul mai multor muzee in aceasta noapte, bucurandu-se de evenimentele organizate special cu aceasta ocazie.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras


Cuvinte cheie
Noaptea Muzeelor la Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Prietenii MNAR, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.