Emilia Persu - I Sight

Deschide videoclipul

Graficiana Emilia Persu a deschis o noua expozitie la Galeria Foisor de la Palatul Mogosoaia. Lucrarile pe care le prezinta sunt realizate recent, chiar daca ele sunt o privire nostalgica asupra perioadei copilariei. In descifrarea lucrarilor ne ajuta si textele scrise de artista pe peretii galeriei. Capturile de imagini din ultimele mele lucrari sunt o privire din interior asupra lucrurilor simple, a ordinii naturale, transformate in dezordine subiectiva marturiseste artista Emilia Persu.

Expozitia I Sight a artistei Emilia Persu este deschisa in perioada 31 martie - 26 aprilie 2018 la Galeria Foisor de la Centrul Cultural Palatele Brancovenesti Mogosoaia. Sambata 21 aprilie 2018 la ora 17 se va lansa catalogul expozitiei si va avea loc finisajul expozitiei.


Expozitia artistei Emilia Persu I Sight este un moment de cruda sinceritate a carui intimitate dezavuata dorim, in secret, sa o vedem dar de a carui fragilitate evitam sa ne atingem fiindca in fiecare dintre noi salasluiesc aceleasi frici si suferinte.

I Sight transforma spatiul expozitiei intr-un vartej de semne contorsionate, in tonuri monocrome, a caror materie se zvarcoleste pe suportul ireal de fin al hartiei, ca o metafora a fragilitatii sufletului, sfasiat de proprii demoni, amestecata pe pereti cu franturi de amintiri care ne intorc nostalgic in timpul imemorial al copilariei. (Suzana Dan, curator expozitie)


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana ContrasCuvinte cheie
Expozitia I Sight a artistei Emilia Persu la Centrul Cultural Palatele Brancovenesti Mogosoaia, Galeria Foisor, lucrari de grafica, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.