Ana Stefania Andronic BUZU la Muzeul de Arta Constanta

Deschide videoclipul

Anul acesta, artista Ana Stefania Andronic BUZU a deschis o expozitie personala la Viena si a participat la Targul International de Arta Paper Positions din Basel - Elvetia, iar in aceasta vara deschide o noua expozitie personala la Muzeul de Arta din Constanta. Cele mai noi lucrari ale sale sunt reunite in expozitia intitulata #motion blu care poate fi vizitata in perioada 1 - 25 august 2018, la etajul al treilea al muzeului, in salile dedicate expozitiilor temporare de arta contemporana.

Ana Stefania Andronic BUZU este membra din 2014 a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, a urmat cursurile de grafica ale Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, unde l-a avut indrumator pe Mircia Dumitrescu. A ales sectia de Grafica, pentru ca era fan al desenelor animate inca de pe bancile elementarei si a descoperit in profesorul Mircia Dumitrescu un indrumator plin de intelegere pentru fandacsiile discipolilor sai.

 

Din 2010 pana in prezent a fost protagonista mai multor expozitii personale (de grafica, de arta digitala, de design vestimentar, de arta decorativa) la Galeriile Sofitel (2009), Palatul Parlamentului (2011), Cercul Militar National (2010), Helios - Timisoara (2012-2013), Chrom - Bochum, Germania (lucrarile de dimensiuni ample, prezentate in varianta UV au facut obiectul unui experiment artistic pe care l-a prezentat in premiera publicului european in 2013), Imbold - Bucuresti (2013), Grand - Hotel Marriott (2014), Biblioteca Nationala a Romaniei (2014),  Contemporary Art Ruhr (C.A.R.), Essen (2014 si 2015), Art Safari – Bucuresti (2015, 2016 si 2017), Carturesti Verona - Bucuresti (2017). 


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras
Foto: Cris ArdeleanCuvinte cheie
Ana Stefania Andronic BUZU la Muzeul de Arta Constanta, expozitia motion blur, grafica, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.