Pictorul Andrei Georgescu

Deschide videoclipul
"Marea mea problema si cautare este organizarea spatiului intr-un mod cat mai divers prin care eu sa pot sugera angoasa pe care o traiesc si am trait-o."

"Pictez ca scop in sine, neconditionat de nimeni si de nimic, este ca o conversatie permanenta cu Dumnezeu, prezentata altfel decat biblic. Un catharsis permanent izvorand din nevoia de a imparti lumina unui suflet plin. Pictez pentru ca sa linistesc demonii care-si cer drepturile. Si de aceea sunt mereu sincer, mereu deschis, mereu la rascrucea ideilor." (Andrei Georgescu)

Lucrarile lui Andrei Georgescu, expresive si vibrante, denota forta in folosirea materialului, a tehnicii si a perspectivei. Planul si prim-planul devin unul si acelasi, incorporand culoarea, textura si forma.

De-a lungul carierei sale a reusit sa realizeze peste 200 de lucrari in tehnica uleiului, tempera si picturi digitale.Cuvinte cheie
, Pictorul Andrei Georgescu, artist plastic, tehnica uleiului, picturi digitale, abstract, realist

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.