Corul Whim'n Rhythm al Universitatii Yale in concert la Bucuresti, sustinut de Catena

Deschide videoclipul

La inceputul lunii iulie, Corul A Cappella Whim 'n Rhythm al Universitatii din Yale, Statele Unite, s-a aflat la Bucuresti unde a sustinut un concert exceptional la Muzeul National de Arta Romaneasca, pe 3 iulie.  

Concertul face parte dintr-un turneu mondial care cuprinde tari din zone diferite ale lumii - Columbia, India, Bulgaria, Africa de Sud, Australia – si care dureaza aproape 10 saptamani.

 

Corul Whim 'n Rhythm a fost fondat in 1981, intr-o perioada in care scena muzicala a Universitatii din Yale era animata de multe grupuri si o varietate de genuri muzicale. In acest peisaj, a aparut corul a cappella Whim 'n Rhythm, alcatuit din femei, soprane si interprete alto experimentate.  

 

Astazi, cu aproape 40 de ani mai tarziu, cele 14 membre ale Corului A Cappella Whim 'n Rhythm reprezinta categoria celor mai bune si mai experimentate cantarete SSAA (soprane 1, 2 & alto 1, 2). Ele sunt absolventele din 2019 a Universitatii Yale. Cu specializari academice diferite - de la inginerie electronica, la teatru si stiinte politice - si provenind din orase diferite, cele 14 interprete au in comun talentul si pasiunea pentru muzica, pe care le-au cultivat in multe ore intense de studiu.

 

Pentru a consolida renumele Universitatii Yale, Whim 'n Rhythm face turnee internationale si ajunge in toate colturile lumii. Astfel, corul a ajuns si la Bucuresti, intr-un concert de tinuta, sustinut de CATENA.

 

Acest film va este oferit de programul Catena pentru Arta. 

 

Realizator: Elena Buhus 

Operatori imagine : Adrian Calta, Silviu Crangureanu

Editor imagine : Stanislav Pescu 

 Cuvinte cheie
concert a cappella, Whim 'n Rhythm, Universitatea Yale, Muzeul National de Arta Romaneasca, corul Whim 'n Rhythm, soprane si alto, Catena, Senso Arte, Catena pentru arta concert a cappella, concert MNAR 3 iulie 209, Fildas Art, farmaciile Catena, Tonica 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.