Galeria Senso premiata la Gala Forbes, Life Awards!

1112 vizualizariDeschide videoclipul

Galeria Senso este un proiect pornit de o persoana pasionata, de dna Anca Vlad, care, din dragoste pentru frumos, sustine arta romaneasca. Iar spatiul galeriei este gandit pentru a aduce in atentia publicului larg proiectele, operele si numele de valoare din arta romaneasca. Ne bucuram sa premiem un proiect si un spatiu de valoare care reprezinta un sprijin inegalabil pentru arta si frumos!, a fost motivatia juriului care a acordat premiul Good Life Art Award 2018, Galeriei Senso din Bucuresti.


Galeria Senso premiata la Gala Forbes, Life Awards! Galeria Senso premiata la Gala Forbes, Life Awards! Galeria Senso premiata la Gala Forbes, Life Awards! Galeria Senso premiata la Gala Forbes, Life Awards! Galeria Senso premiata la Gala Forbes, Life Awards!

Good Life Awards, Forbes 2018

 

Publicatia Life Forbes este de multi ani pe piata romaneasca un reper pentru cititorii Forbes, cetateni ai lumii, pasionati, amatori si profesionisti, dornici sa experimenteze o viata buna, o viata traita frumos.

 

Un ghid pentru ce inseamna sa traiesti frumos, cu stil, cu arta, Forbes Life prezinta cititorilor pasionati locuri, personaje, trenduri, branduri, pe scurt, oameni care fac lumea un loc mai bun, mai cald, mai prietenos.

 

Realizator: Mihaela Moldoveanu


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.