Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154

Artisti plastici din tara si din strainatate si-au dat intalnire pentru o saptamana in pitorescul sat de la poalele muntilor Semenic in cadrul unei tabere de creatie, tabara organizata de artista Elisabeth Lili Ochsenfeld. 

6722 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .
"Tema atelierelor de creatie din Garana este valoarea etnografica si peisagistica a acestei asezari, crearea unei serii de lucrari care sa constituie, cu timpul, colectia unui muzeu local, un proiect care sa salveze valoarea si amintirea unei culturi pe cale de disparitie", spune Elisabeth Lili Ochsenfeld. La tabara de creatie au participat Radu Belcin, Ciprian Chirileanu, Carmen Cretzu, Ileana Ene Giusca, Bogdan Ene, Andreea Medinschi-Niculescu, Camil Mihaescu, Renée Renard, Nada Stojici, Iosif Stroia si Nicolae Ungar din Romania, Blake Brasher si Judith Uehling din SUA, Maria Cortese si Roberto Gianinetti din Italia, Dee C’Rell din Anglia, Veronica Elisabeth Geelen din Norvegia si, nu in ultimul rand, Elisabeth Lili Ochsenfeld din Germania.

Vernisajul expozitiei a avut loc in cea de a treia zi a festivalului de jazz si s-a bucurat de un numar mare de vizitatori.Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154 Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154 Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154 Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154

Cuvinte cheie
Arthouse Garana-Wolfsberg 154, Garana Jazz Festival 2011, Elisabeth Lili Ochsenfeld, expozitie, vernisaj, festival, jazz, tabara de creatie, Garana, Sergio Morariu

Comentariilivia
09.08.2011 15:28:00

Peisajul e divin. Pentru cei care nu cunosc zona. E bine sa se stie: Satul GARANa se afla in judetul Caras=Severin, la 30 km de RESITA. Felicitari pentru imboldul cultural si renasterea unor locuri de poveste.

NumeComentariu