Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154

7276 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Artisti plastici din tara si din strainatate si-au dat intalnire pentru o saptamana in pitorescul sat de la poalele muntilor Semenic in cadrul unei tabere de creatie, tabara organizata de artista Elisabeth Lili Ochsenfeld. 


Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154 Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154 Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154 Expozitia Arthouse Garana - Wolfsberg 154

"Tema atelierelor de creatie din Garana este valoarea etnografica si peisagistica a acestei asezari, crearea unei serii de lucrari care sa constituie, cu timpul, colectia unui muzeu local, un proiect care sa salveze valoarea si amintirea unei culturi pe cale de disparitie", spune Elisabeth Lili Ochsenfeld. La tabara de creatie au participat Radu Belcin, Ciprian Chirileanu, Carmen Cretzu, Ileana Ene Giusca, Bogdan Ene, Andreea Medinschi-Niculescu, Camil Mihaescu, Renée Renard, Nada Stojici, Iosif Stroia si Nicolae Ungar din Romania, Blake Brasher si Judith Uehling din SUA, Maria Cortese si Roberto Gianinetti din Italia, Dee C’Rell din Anglia, Veronica Elisabeth Geelen din Norvegia si, nu in ultimul rand, Elisabeth Lili Ochsenfeld din Germania.

Vernisajul expozitiei a avut loc in cea de a treia zi a festivalului de jazz si s-a bucurat de un numar mare de vizitatori.


Cuvinte cheie
Arthouse Garana-Wolfsberg 154, Garana Jazz Festival 2011, Elisabeth Lili Ochsenfeld, expozitie, vernisaj, festival, jazz, tabara de creatie, Garana, Sergio Morariu

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.