Mario & the Teachers with guests 4 – Garana Jazz Festival 2011

Deschide videoclipul
Trupa Mario & the Teachers a luat fiinta in toamna anului 2010, la initiativa lui Mario Florescu, avand urmatoarea componenta: Mario Florescu - percutie, Cristian Petica - saxofon si Radu Rotaru - claviaturi. Cei trei mai colaboreaza la un proiect numit Prezent, un ansamblu de percutie care functioneaza din anul 2000 si cu care au avut numeroase aparitii in tara, dar si in afara ei, in Ungaria, Germania, Luxemburg si Austria. Mario Florescu, profesor de percutie la Liceul de Muzica din Arad, nu este la prima experienta de trio. Pe langa alte colaborari cu diversi artisti - Harry Tavitian, Horea Crisovan - a fost membru al trupei Shabah, cu care a avut o bogata serie de aparitii in cluburi si festivaluri din Romania, Bulgaria, Grecia, Italia si S.U.A.

De asemenea, au participat la expozitia mondiala de la Lisabona. Cristian Petica si Radu Rotaru sunt profesori de oboi, respectiv pian la Liceul de Muzica din Arad si, desi provin din muzica clasica, au imbratisat cu succes jazzul, mai precis stilul ethno-fusion al trupei Mario & the Teachers. Desi au o istorie scurta in formula de trio, cei trei au la activ peste 20 de aparitii scenice.


Cuvinte cheie
Mario & the Teachers with guests, Mario & the Teachers, Garana Jazz Festival 2011, Mario Florescu, Cristian Petica, Radu Rotaru, [email protected], Shabah, jazz, festival

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.