HOP 2013 - Variatiuni la inventiuni OP 2

Deschide videoclipul
"Variatiuni la inventiuni OP2", este un spectacol gandit ca o gluma muzicala. Spectacolul a fost  invitat anul acesta la Gala Tanarului Actor HOP de la Costinesti, alaturi de "Noi4", "Zic-zac" si "Pretend we make you happy" O poanta muzicala sau mai multe poante muzicale, cum il prezinta protagonistii. Petru Ancuta si Emilian Marnea sunt doi tineri actori care au o istorie lunga impreuna. Au inceput acest spectacol pe vremea cand erau studenti la Cluj si de atunci l-au tot transformat si imbunatatit pana anul acesta.

Chiar inainte de vacanta de vara au avut ocazia sa-l prezinte la Gala absolventilor UNATC si de atunci au inceput sa lucreze serios si sa-i dea o forma mai clara. Ceea ce au prezentat la Gala HOP a incantat publicul. Cei doi tineri, Petre Ancuta si Emilian Marnea canta, joaca si danseaza intr-un spectacol gandit, regizat, coregrafiat chiar de ei.

Cei doi virtuozi pe care-i interpreteaza starnesc hazul dar si ropote de aplauze.

Ei sunt doi tineri actori a caror cariera merita s-o urmarim si de-aici inainte. Iar spectacolul lor, "Variatiuni la inventiuni OP2", speram sa fie prezentat si in Bucuresti ca sa-l putem vedea si noi.
Amintiti-va numele lor Petre Ancuta, Emilian Marnea si "Variatiuni la inventiuni" OP2.

Acest material va este oferit de programul Catena pentru arta.

realizatori
Mihaela Moldoveanu
Bogdana Contras


Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, Petre Ancuta, Emilian Marnea, HOP 2013, gala tanarului actor, Variatiuni la inventiuni OP2, spectacol invitat, Zic Zac, Noi4, Pretend we make you happy, arta, teatru,

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.