Stefan Caraman despre Scrisori catre Rita

5221 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Stefan Caraman si-a facut debutul in proza in revista Flacara, in anul 1995. Primul volum de proza publicat este “Suflet de rocker”(1996). Debutul in dramaturgie l-a avut in 1998.
A continuat sa scrie proza (Sambata dupa-amiaza la tara, Editura All, Bucuresti, 1998 ; Trei starturi ratate, Editura Regala, Bucuresti, 1999 ; Piano Man, Editura Paralela 45, Pitesti, 2000 ; Stapanul lumii, Editura Ex Ponto, Constanta, 2002), dar recunoastereaI   l-au adus-o piesele de teatru scrise, care au fost montate si jucate cu succes. De la “Zapp”, “Epilog”, “Ocean Cafe” pana la “Colonia ingerilor” pentru care a primit premiul UNITER la sectiunea “Cea mai buna piesa a anului”,  Stefan Caraman a marcat o evolutie constanta, care continua pana in prezent.

Ultima aparitie este un roman, scris sub pseudonimul Kaos Moon. Un roman inceput in 2009 pe un blog si lansat in volum in 2011.

De ce prin intermediul blogului si de ce nu cu numele real? De ce se cheama “Scrisori catre Rita”? Cine este Rita? Cum s-a lansat romanul si care este politica de marketing?

Despre toate acestea si nu numai, Stefan Caraman se destainuie in interviul pe care va invit sa il vedeti.

Ema NicolaCuvinte cheie
Stefan Caraman, dramaturgie, UNITER, suflet de rocker, colonia ingerilor, zapp, epilog, ocean café, scrisori catre rita

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.