Deschiderea stagiunii la Teatrul Masca

Deschide videoclipul

Deschiderea stagiunii 2011-2012  la Teatrul Masca a avut loc cu premiera “Comedia Erorilor”, pe data de 1 octombrie, in Sala Mare a Teatrului.

Tot un spectacol al Teatrului Masca – intitulat EX LIBRIS – a putut fi urmarit pe 2 octombrie, intr-un spatiu neconventional: statia de metrou Unirii 1.Seria de spectacole a continuat cu spectacolul de animatie “Cersetorul”. Cel mai important eveniment al lunii octombrie va fi pe data de 27, cand, in deschiderea Festivalului National de Teatru, spectatorii vor putea vedea la Masca un maraton de spectacole Commedia del’arte, la care va fi prezent regizorul David Esrig, ce va sustine o conferinta cu aceasta ocazie.Pe 13 noiembrie va avea loc evenimentul “Masti europene la Teatrul Masca” care va avea invitati din tara si din strainatate, dupa cum a relatat directorul teatrului, actorul Mihai Malaimare.


Cuvinte cheie
Teatrul Masca, Comedia Erorilor, EX LIBRIS, actor, Mihai M?laimare, festivalul national de teatru, david esrig, cersetorul, commedia del’arte, masti europene la teatrul masca

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.