Seara literara cu Anca Mizumschi

Deschide videoclipul
La Mojo Music Club din centrul vechi al Bucurestiului, a avut loc cercul literar-muzical Pariu pe prietenie, organizat de www.Bocancul-literar.ro  Intre participantii al eveniment: poeta Anca Mizumschi, cea care a oferit asistentei un moment poetic deosebit, lecturand din poeziile proprii aparute in volumul “Anca lui Noe” si avand ca fond musical cover-uri cantate de Johnathan David. Pe langa Anca Mizumschi, Pariul pe prietenie, pe prietenia cu litaratura a mai fost pus de tanarul scriitor Paul Mihalache – care si-a lansat cartea “Targ de arlechini”, Alexandru Turcu si Stefan Ciobanu care au venit cu poezii de acasa pentru a impana atmosfera, in timp ce responsabili cu partea muticala au fost: Les Francofolescos Trio, cu Calin Costache - voce si chitara, Giani Amarandei - contrabas, Vali Tanasescu – acordeon; Jonathan David; Eugen Butaru si Cristina Oagan.

Apartinand generatiei nouazeciste de poeti, Anca Mizumschi a fost laureata recent a premiului pentru cel mai bun volum de poezie a anului 2010 din partea Asociatiei Scriitorilor Bucuresteni – cu volumul “Verso(u)ri”, cel cu care a inchis tripticul poetic inceput de Anca in 2008, prin volumul “Poze cu zimti” Editura Brumar si continuat apoi cu “Anca lui Noe”, publicata in 2009 publicata la Editura Humanitas.


Cuvinte cheie
poezie, poem, prietenie, pariu, anca mizumschi, poeta, humanitas, brumar, carte, triptic

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.