Festivalul Sergiu Celibidache 100

Deschide videoclipul

Anul 2012 este Aniversare Unesco Sergiu Celibidache. Romania s-a alaturat tarilor care organizeaza evenimente pentru celebrarea celor 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman si va organiza, in perioada 3 mai – 7 iulie, Festivalul Sergiu Celibidache 100. Farmaciile Catena sunt sponsor al acestui eveniment, iar sensotv.ro partener media.

In onoarea celui care a respectat intr-atat canoanele muzicii, incat le-a reinventat, in amintirea aceluia care a avut o pasiune atat de puternica, incat i-a declarat credinta vesnica, pentru cel care a trait muzica, abandonandu-i-se total, s-a lansat campania de comunicare a Festivalului Sergiu Celibidache.

Dincolo de obiectivul de a atrage participarea publicului la festival, campania de comunicare are un obiectiv cu mult mai profund: (re)aducerea personalitatii lui Sergiu Celibidache… acasa. In mintile si in inimile romanilor. Asadar, mult mai mult decat un obiectiv de imagine. Un obiectiv moral.

Spotul TV realizat de catre agentia de publicitate, Sister&Co., readuce pentru prima oara pe ecran imagini pretioase preluate din arhiva Televiziunii Romane, din concerte nascute sub bagheta Maestrului Sergiu Celibidache. De sub patina timpului, pe chipul marelui dirijor straluceste dragostea acestuia pentru muzica, dand parca viata aerului.  

Vocea vibranta a lui Marcel Iures adauga povestii cadenta lirica a unui eseu pe marginea muzicii ca experienta extrasenzoriala, inaltatoare, mistica – la baza acestuia stand un gand al Maestrului Celibidache: “In muzica exista ceva care te atinge acolo unde nu o poate face nici cel mai profund gand”.

Productia spotului a fost realizata in parteneriat cu  studioul de sound design Waveform Media (Marius Leftarache) si casa de productie Multimedia Est.


Cuvinte cheie
sergiu celibidache, festival, muzica, spot, concert, marcel iures, casa de productie, campanie, spot

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.