Visatorul trezit

5044 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Opera „Visatorul trezit", intr-un act-prolog si sapte tablouri, cu un libret scris de Varujan Vosganian si Armine Vosganian, pusa in scena de Alexander Hausvater si dirijata de Tiberiu Soare, a avut premiera absoluta  in cadrul Festivalului „Saptamana Internationala a Muzicii Noi“.


Visatorul trezit Visatorul trezit Visatorul trezit Visatorul trezit Visatorul trezit Visatorul trezit Visatorul trezit Visatorul trezit

Opera trans-realista intr-un act-prolog si sapte tablouri, ''Visatorul trezit'' este o productie a Teatrului National de Opereta 'Ion Dacian', avand co-producator Opera Nationala Bucuresti. Ea marcheza o noua orientare stilistica a compozitoarei Mihaela Vosganian, intitulata trans-realism arhetipal.

In spectacolul de la Opera Nationala din Bucuresti au participat actorul Constantin Florescu si grupul de dans contemporan Inter-Art.Opera contine un act prolog si sapte tablouri, in scenografia Vioricai Petrovici si coregrafia Lilianei Iorgulescu, pentru ansambluri de artisti, actori papusari, grup vocal, orchestra si dansatori, inclunzand momente de ilustratie video, dans si sunete procesate.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.


Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, mihaela vosganian, varujan vosganian, alexander hausvater, liliana iorgulescu, tiberiu soare, viorica petrovici, constantin florescu, opera

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.