Marcel Iures in Absolut

4321 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Spectacolul Absolut! dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga, in regia lui Alexandru Dabija, este un extraordinar recital Marcel Iures.


Marcel Iures in Absolut Marcel Iures in Absolut Marcel Iures in Absolut Marcel Iures in Absolut

Spectacolul a castigat “Premiul pentru cel mai bun spectacol al unei companii independente” la  Festivalul Comediei Romanesti, FestCO, editia a X-a.  
“Regizorul Alexandru Dabija regenereaza umorul lui Ion Creanga intr-un spectacol cu un singur actor, la Teatrul Act din Bucuresti. In Absolut!, Marcel Iures joaca draceste si gateste ingereste (fasole la conserva), ii canta lui Dumnezeu in struna la muzicuta si trimite moartea dupa tigari.

Spectacolul e o lectie de tehnica actoriceasca si de stil regizoral, un mix de inteligenta care arunca in aer si Raiul, si Iadul. Alexandru Dabija este un regizor pentru care simplitatea este sinonima cu fantezia, un profesionist care arata, in perioada recenta, ca stie cum sa i apuce de picior pe Dumnezeii literaturii clasice.” – Dan Boicea

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Ema Nicola.Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, marcel iures, teatrul act, alexandru dabija, ivan turbinca, absolut, ion creanga, regizor

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.