Peer Gynt si fantasticul Marius Manole

Deschide videoclipul
Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt e un spectacol cuceritor, cu Marius Manole in rolul aventurierului Peer Gynt si Cristian Lupes la pupitrul Bucharest Festival Orchestra, in regia Casandrei Topo.

Peer Gynt suntem si noi

Peer Gynt, aventurier, indragostit, nebun, nestiutor, visator.O poveste a marelui dramaturg Henrik Ibsen, care ne vorbeste despre cautarea permanenta a Sinelui, a drumului, despre eforturile disperate ale omului hotarat si nu prea sa-si implineasca viata. Un personaj controversat, Peer Gynt ne atentioneaza ca faptele noastre au consecinte, ca nu putem da timpul inapoi si ca in final vom raspunde pentru viata noastra. Ca ne tanguim mereu si mai cerem timp, indurare, o sansa.Dar si cand ea vine, sub forma iubirii, nu suntem in stare sa o acceptam si sa ii permitem sa ne schimbe viata.

Un erou tragic, o suita minunata

Marius Manole il interpreteaza minunat pe acest erou, acompaniat de suita simfonică "Peer Gynt" a lui Edvard Grieg, scrisa de acesta chiar la rugamintea lui Ibsen. Manole il aduce pe erou in actualitatea noastra, atentionandu-ne inca o data asupra mediocritatii care ne da ghes din toate partile si pe care o numeste cocalareala.

 Realizator: Oana Georgescu
                    Mihaela MoldoveanuCuvinte cheie
Marius Manole, Peer Gynt, Cristian Lupes, Henrik Ibsen, Edvard Grieg, Bucharest Festival Orchestra, farmacia catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.