3 Sefe bune rau

Deschide videoclipul
Dorina Lazar, Coca Bloos si Emilia Dobrin sunt trei actrite exceptionale care fac din spectacolul Sefele, de Werner Schwab, in regia lui Sorin Militaru, o experienta greu de uitat.

Iubirea e un sentiment ceresc


Asta canta de cateva ori, una dintre cele trei femei. Si oamenii au uitat asta...Pe scurt, e vorba despre trei femei, trei oameni, trei vieti, trei povesti, trei viziuni diferite asupra fericirii… Povestea incepe cu o scurta si melancolica privire asupra trecutului. Cu ceva umor, despre fapte grele care au marcat vieti. Dar si despre tinerete, iubire, sex si alte intamplari. Ceea ce face prezentul si mai greu de acceptat si de trait. Noroc cu delicioasele mancaruri si bauturi care dau vietii o fata umana…

Evadarea in vis


Cat despre un viitor… de poveste (cel in care fiecare ar fi o sefa minunata si ar avea parte de atatea aventuri), el e atat de viu in ochii personajelor incat pare aievea. Una din cele trei vede insa cruda realitate si o descrie cum poate mai bine, cu sinceritate, dintr-o inima plina de iubirea pentru Dumnezeu. Atat de bine incat povestea nu mai e vis, visul nu mai e fantezie. Iar mesagerul trebuie sa dispara.

Sefele: Dorina Lazar, Coca Bloos, Emilia Dobrin

Regia: Sorin Militaru

Scenografia: Alina Herescu

Muzica: Ada Milea

Traducerea: Dan Stoica
 
 
Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta.
Realizatori
Mihaela Moldoveanu
Ioana Bercaru


Cuvinte cheie
sefele, dorina lazar, coca bloos, emilia dobrin, sorin militaru, farmacia catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.