Hell sau Heaven?

Deschide videoclipul

O alta poveste de dragoste 


Hell, de Lolita Pille, e povestea unor tineri. Tineri de bani gata, pregatiti pentru orice :sa piarda banii parintilor, sa-si piarda sanatatea pe droguri, sex si bautura, sa-si piarda chiar viata. Singurul lucru pentru care nu sunt pregatiti este iubirea.

Iadul e creatia noastra. La fel si raiul


Tanara Hell, frumoasa si bogata, ni se prezinta ca fiind o japita cu card in loc de creier. Traieste sau mai bine zis se taraste noapte de noapte prin cluburi impreuna cu prietenii ei. Nici ea nici acestia nu mai au vreo legatura cu viata reala, in afara de faptul ca inca mai traiesc. Altfel, atmosfera morbida a lumii imbibate de bani si droguri, ii acapareaza cu totul. Chiar daca are scurte flash-uri de luciditate, tanara Hell nu are puterea de a-si schimba viata.

A doua sansa


Pana intr-o seara cand cunoaste un tanar barbat inca viu, un tanar care pare sa respinga din toti porii lumea celor bogati din care provine. Pentru o perioada de timp, cei doi se iubesc si se sustin unul pe celalalt. De dragul iubirii, un sentiment atat de nou pentru Hell, cei doi sunt gata sa-si asume sansa unei schimbari. Pana la un punct. Restul povestii....la teatru!
 

Hell de Lolita Pille


Dramatizare si regie: Chris Simion

Antoaneta Cojocaru - Hell

Mihai Smarandache - Andrea

Ela Ionescu - Sibylle

Ana Covalciuc - Chloe

Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
                 Oana Georgescu
Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.