Cabaret by Razvan Mazilu

Deschide videoclipul
Lumea atragatoare dar si amagitoare a cluburilor de noapte, personaje fascinante, costume spectaculoase, dansatoare extrem de atragatoare, melodii ca Mein Herr sau Money, cunoscute azi in toata lumea, fac din spectacolul Cabaret, imaginat de Razvan Mazilu o atractie de necontestat. Cabaret-ul lui are de toate, muzica live, dans, poveste, costume, lumina… e un musical adevarat si e o posibilitate sigura de a-ti petrece o seara extraordinara la teatru. O seara diferita, o seara in care te vei simti bine doar urmarind povestea dansata si cantata in fata ta intr-un decor spectaculos!

Welcome to Cabaret , Mein Herr


Povestea , un musical de John Kander, dupa un libret de Joe Masteroff , e tot o poveste de iubire. Sau doua. Sau mai multe. Se intampla in anii 30, in Berlin, in plina ascensiune a nazismului. O tanara cantareata si dansatoare in clubul de noapte Kit Kat, se indragosteste de un american care viseaza sa devina scriitor. In acelasi timp, o domnisoara in varsta si un domn   la fel, isi traiesc si ei povestea de dragoste. El insa este evreu, deci nu se pot casatori. Dar povestea de iubire nu se termina aici. Cabaret e plin de detalii ale contextului socio-politic din vremea aceea, si poate tocmai de acolo i se trage si numele. E o poveste care iti lasa un gust amar, chiar daca e ca o explozie de bucurie si de  viata.

Willkommen la Teatrul German din Timisoara


Razvan Mazilu lucreaza cu Peter Oschanitzky (conducerea muzicala) si Dragos Buhagiar (scenografia). In rolurile principale canta si danseaza  Georg Peetz si Daniela Torok, care fac, potrivit teatrului, un adevarat tur de forta din punct de vedere actoricesc, muzical si coregrafic.

Distributiaeste completata de Ida Jarcsek-Gaza, Christian Bormann (interpret invitat din Germania), Konstantin Keidel, Dana Borteanu, Tatiana Sessler, Radu Vulpe, Franz Kattesch, Aljoscha Cobet, Olga Torok, Silvia Torok, Anne-Marie Waldeck, Cristina Romandasu. Partiturile sunt interpretate live de orchestra compusa din 14  instrumentisti.

Acest material va este oferit prin Programul Catena pentru Arta
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
                  Oana GeorgescuCuvinte cheie
Razvan Mazilu, Cabaret, musical, Teatrul German Timisoara, farmacia catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.