Ma mut la tata…

Deschide videoclipul
De Andreas Petrescu, in regia lui Gelu Colceag. Cu Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu. Patru actori de care o sa radeti de la inceput pana la sfarsit.

La inceput a fost …mama


Prima piesa din aceasta serie, ( nu stiu daca va fi o trilogie sau poate cine stie vom vedea candva si cea de-a cincea parte) s-a numit Ma mut la mama. Si mama era tot senzationala Adriana Trandafir. Si autorul tot talentatul Andreas Petrescu. Se pare ca dintr-o joaca s-a apucat sa scrie o piesa. Si a iesit acest  joc spumos de-a mama si copiii. Publicul cerea cu disperare o continuare. Si Andreas le-a dat-o. L-au cooptat pe Adrian Paduraru (care face haz de el insusi si crede ca seamana cu Florin Piersic) si a aparut…

Te muti la tata!


Mama il cunoaste pe... tata si-l prezinta copiilor. De-aici incolo, sala plina e marturia succesului. Textul, plin de umor, actorii, plini de talent, spectatorii, nebuni dupa comedie. O echipa sudata, o familie care traieste in armonie, doi baieti nastrusnici, o mama …autoritara, indragostita de un barbat…singur. O poveste obisnuita, dar….cu final neasteptat. Mergeti, radeti si aplaudati!
 
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
                  Oana Georgescu

Cuvinte cheie
ma mult la tata, adriana trandafir, andreas petrescu, adrian paduraru, ma mut la mama, gabriel fatu, farmacia catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.