Pescarusul – Spectacol Laborator

2698 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Spectacolul laborator condus de actrita Antoaneta Cojocaru, aduce in sala Space de la Bulandra mesajul unei generatii care, prin textul lui Cehov, isi spune propria poveste.


Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator Pescarusul – Spectacol Laborator

Invingatori si invinsi


Pescarusul nostru vorbeste despre conditia fara drept de apel a individului intr-o societate impartita intre invingatori si invinsi, despre iubire, ca fundament al existentei, despre fractura dintre lumea dinlauntru si cea de dinafara, despre lupta interioara a individului pentru a rezista, marturiseste Antoaneta Cojocaru. Este strigatul unei generatii care poate mult si i s-a cerut prea putin sau deloc, pentru ca locurile privilegiate, de unde poti fi vazut, sunt in continuare blocate. Asa ca aceasta echipa stransa in jurul Antoanetei Cojocaru si-a propus sa arate ce poate. Fiecare partitura este exploatata la maxim si pune in valoare valentele multiple pe care le au  acesti actori complecsi si completi, care pot deopotriva sa se miste ca niste dansatori, sa cante ca niste cantareti si sa-si spuna replicile cu maiestrie. Un spectacol care emotioneaza prin adevarul si autenticitatea mesajului pe care il transmite, in aceste vremuri in care toti stim ce hram poarta multi pretinsi invingatori. Un spectacol despre credinta si suferinta purificatoare.

10 + 1 + 3 = Arta


Timp de un an de zile, alaturi de Antoaneta Cojocaru au lucrat in acest laborator de noapte actori ai unei generatii tinere: Stefan Lupu, Richard Bovnoczki, Isabela Neamtu, Vlad Oancea, Gabriel Rauta, Ela Ionescu, Lari Georgescu dar si mai maturii Mihaela Teleoaca si Adrian Ciobanu in rolurile Arkadina si Trigorin, invingatorii generici. O aparitie inedita o reprezinta prezenta lui Adrian-George Popescu, pescarusul cu chip de om din specyacol si care semneaza si muzica anume compusa pentru spectacol. Scenografia este semnata de Mihai Pacurar, conceptul foto de Alex iatan, iar lighting design-ul de Alexandru Darie, gratie caruia acest tip de spectacol a fost posibil intr-un teatru consacrat. O recunoastere extrem de onoranta a spectacolului este ca se bucura de inaltul patronat al Casei Regale a Romaniei.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Ema Nicola.Cuvinte cheie
pescarusul, cehov, teatrul bulandra, antoaneta cojocaru, alexandru darie, spectacol laborator, stefan lupu, mihaela teleoaca, adrian ciobanu, gabriel rauta, isabela neamtu, vlad oancea, lari georgescu, ela ionescu, richard bovnoczki, catena, senso tv

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.