„Familii de artisti” la Galeria Romana

2261 vizualizari

Continuand seria expozitionala „Familii de artisti”, Galeria Romana propune, in perioada 27 martie – 27 aprilie 2018, o intalnire cu Adela Petrescu, Ion, Maria si Ruxandra Grigorescu, cu lucrari din anii ’60 pana in primavara aceasta, a lui 2018, de la studii dupa natura la studii de societate, de la visare la viata simpla.


„Familii de artisti” la Galeria Romana

”Cu toata influenta pe care parintii o au la inceput, in mod normal, respectul cere tot atat de normal indepartarea (la ceea ce ar fi maturitatea) si aflarea de caracteristici proprii” – spune Emil Ene, managerul Galeriei Romane. ”Acesti arbori genealogici in care mai toti de pe ramuri au legaturi cu artele vizuale, sunt de fapt crengi ale altor arbori, ai caror trunchiuri sunt inca si mai vechi, si, urmarindu-i, ajungem la culturi chiar din tari vecine sau chiar mai indepartate. De la fiecare artist incepe un alt arbore, nou, intr-o crestere generala”.
      
Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 27 martie 2018, incepand cu ora 19:00, bd. Lascar Catargiu, nr 1 (Piata Romana).
 
Parteneri: Catena pentru arta, Asociatia Culturala Atelierele de Creatie Pangratti.
Parteneri media: Evenimentul Zilei, Senso Tv, Jurnalul Bucurestiului, Intell News, Modernism, Agentia pentru carte.

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.