Seniorii teatrului romanesc

Deschide videoclipul
In semn de omagiu adus Zilei Mondiale a Teatrului, la Club Prometheus Teatrul Metropolis a celebrat Seniorii Teatrului Romanesc. In cadru festiv, George Ivascu, Directorul Teatrului Metropolis, a citit mesajul anual al Institutului National de Teatru, “Pentru un teatru in slujba omului”, dedicat acestei importante zile si transmis tuturor teatrelor din lume. In acest an sunt aniversati sub egida “Seniori ai teatrului si filmului romanesc”:  Ion Besoiu – 80 de ani,  Florin Piersic  si George Motoi – 75 de ani, Violeta Andrei – 70 de ani, Eugenia Maci, Tora Vasilescu si Radu Gheorghe– 60 de ani.

Cu acest prilej a fost lansat si noul proiect al teatrului, Metropolis Alternativ, realizat in parteneriat cu Fundatia Anonimul la Clubul Prometheus, unde vor fi prezentate productii ale Teatrului Metropolis. Ziua Mondiala a Teatrului a fost instituita in 1961, de Institutul International de Teatru.

Ema Nicola


Cuvinte cheie
Teatru, Metropolis, George Ivascu, Ziua Mondiala a Teatrului, Ema Nicola, Ion Besoiu, Florin Piersic, George Motoi, Violeta Andrei, Tora Vasilescu

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.