Expozitia Atitudini semnata Ana Stefania Andronic

Deschide videoclipul
Sala Constantin Brancusi a Palatului Parlamentului gazduieste incepand din 13 septembrie, ce de-a treia expozitie tinerei artiste plastice Ana Stefania Andronic, intitulata “Atitudini”. Dupa "Candy Colours", in 2010 si "2 in 1", din martie anul acesta, artista vine in fata iubitorilor artelor plastice cu ultima sa colectie de tablouri grupate sub genericul "Atitudini. La vernisajul expozitiei, cuvantul de deschidere a fost tinut de binecunoscutul publicist si caricaturist Octavian Andronic, urmat de criticul de arta Marius Tita si de omul politic Adrian Nastase cel caruia i se datoreaza transformarea Salii Constantin  Brancusi a Palatului Parlamentului, intr-un spatiu expozitional.

Ana Stefania Andronic (Buzu) a absolvit Liceul de Arta „Nicolae Tonitza”, dupa care a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti (clasa profesorului Mircia Dumitrescu).Este recent distinsa cu Premiul I (Best In Show) la Salonul de pictura marina „Dimitrie Stiubei”, eveniment la care artista a mai fost premiata. Lucrarea pentru care aluat premiul se numeste „Sea monkey” si poate fi vazuta pe simezele expozitiei.Expozitia va fi deschisa pana pe data de 30 septembrie.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Ema Nicola.Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, Expozitia Atitudini, Ana Stefania Andronic, Sala Constantin Brancusi, Palatului Parlamentului, Candy Colours, 2 in 1, Octavian Andronic, Buzu, Salonul de pictura marina Dimitrie Stiubei, Marius Tita, Adrian Nastase

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.