Dance – ON

LERAN, ENJOY, LIVE! Acesta este sloganul celei mai noi Scoli de Dans din Bucuresti, inaugurata recent la etajul al doilea din incinta Palatului UNIVERSUL. Printre numerosii invitati s-au numarat actorul Mihai Calin, alaturi de celebrul blogger Yvan Rodic alias Face Hunter. Toti cei care au luat parte la spectacolul lansarii Scolii de Dans “DanceOn” au aplaudat evolutia catorva dintre cursanti si instructor de dans si au admirat expozitia foto “Soaptele pasilor”, o expozitie fotografica realizata de Cristian Niculae si care o are protagonist pe coregrafa Silvia Calin.

“DanceOn” ofera momente de bucurie pentru timpul liber si ocazia de a trai emotia muzicii de la primul pas, cu ritm, gratie si talent. Pentru incepatori, dansurile esentiale au fost create special, deci nu este nevoie de pregatire pentru a cunoste pasii de vals, tango, salsa, rumba, cha-cha, jive si quick-step. Dansatorii deja familiarizati cu miscarile de baza se pot inscrie direct la cursul de dansuri de societate si latino-americane. Practic nu exista limita de varsta, important este sa-ti doresti sa te distrezi si sa te relaxezi in modul cel mai frumos si…instructiv cu putinta. Multi straini s-au inscris pentru a invata dansuri populare romanesti, mai ales ca instructorii predau in engleza si franceza. Pentru nonconformisti sunt recomandate cursurile de belly-dance care te invata sa te misti pe ritmurile Orientului sau cele de hip-hop.

Un alt “spectacol”, dar de data aceasta al gusturilor, a fost oferit spectatorilor care au avut ocazia sa savureze arome si texturi sofisticate cufundate in cea mai buna ciocolata bio din lume. O calatorie exotica in jurul lumii alaturi de cele mai fine sortimente de ciocolata preparate din boabe de cacao de pe plantatiile Sao Tome, dupa retete traditionale belgiene. Tablete si fulgi de ciocolata neagra, alba si cu lapte, de praline, din fructe, migdale, fructe confiate si condimente cu piper roz, anason verde, hot masala, ghimbir sau cardamom, din trandafir cristalizat, menta albastra sau alge de Bretagne, uleiuri esentiale si condimente trase in ciocolata. Veritabile surse de energie pentru dans.

Oana Georgescu