Gabriela Prosszer - Kaleidoscope 02

Deschide videoclipul

Artista Gabriela Prosszer propune publicului expozitia "Kaleidoscope 02" in care prezinta o serie de picturi plecand de la intelegerea si asumarea propriilor trairi, a unor momente marcante, personaje intalnite si imaginare, vise si dorinte. Expozitia este deschisa la Galeria Romana in perioada 2 iunie - 2 iulie 2021.

Gabriela Prosszer s-a nascut intr-un sat pitoresc din Transilvania, insa viata a purtat-o in multe alte locuri din lume. Statele Unite, Austria, Belgia sunt cateva dintre tarile care si-au lasat amprenta asupra discursului artistic al acesteia, concretizat prin expozitiile avute in aceste locuri.
Acum, Gabriela se prezinta in fata publicului din Romania cu o explozie de culoare, vise si expresii. Cu titluri care incita: „”Who am I”, „Infinite emotions”, „Connections”, „Incognito”, „Lost love”, KALEIDOSCOPE 02 este o introducere in expresionismul „condimentat” cu accente figurative al structurii complexe al artistei.
In deschiderea expozitiei a vorbit Charlie Ottley, scriitor, jurnalist si regizor britanic, cunoscut publicului din Romania pentru promovarea imaginii tarii noastre. De asemenea au povestit despre picturile Gabrielei - istoricul de arta Mariana Dragu si coproprietara Galeriei Romana Monica Andronic.


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana ContrasCuvinte cheie
artista Gabriela Prosszer la Galeria Romana, expozitia de pictura Kaleidoscope 02, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.