CATENA, prieten si sustinator al Muzeului National de Arta al Romaniei  

Deschide videoclipul

La bal au participat din partea CATENA dna ALINA MARINESCU, director general CATENA, Dl. DANIEL MARIN, Director Financiar FILDAS-CATENA si dl DANIEL ENACHE, Director zonal CATENA.

Catena sprijina in mod regulat mai multe fundatii, printre care Salvati Copiii! – Romania, OvidiuRo, organizatia HOSPICE Casa Sperantei si fundatia Light into Europe, Prietenii MNAR, iar ca o recunoastere a solidei relatii de parteneriat cu romanii, construita in timp si bazata pe incredere, Catena a castigat, in ultimii ani, numeroase premii, trofee si distinctii de excelenta.

 

Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei este o organizatie non-guvernamentala infiintata cu scopul sustinerii morale si financiare a Muzeului National de Arta al Romaniei, cel mai mare muzeu de arta din tara.

 

„Prietenii” sunt un grup de voluntari romani si straini care impartasesc acelasi interes: sprijinirea Muzeului National de Arta al Romaniei in eforturile sale de a-si dezvolta activitatile specifice, potentialul de educare si relatia cu publicul.

 

Constituita in 1998, Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei a fost prima organizatie de acest tip din Romania. A fost recunoscuta atat la nivel national, cat si la nivel international, ca membra a Federatiei Internationale a Prietenilor Muzeelor (din 2000).

 

Asociatia si-a reluat activitatea la inceputul anului 2017.

 

Muzeul National de Arta al Romaniei este detinatorul unui valoros patrimoniu de arta romaneasca si straina, organizat in doua galerii permanente: Galeria Nationala (care include Galeria de Arta Veche Romaneasca si Galeria de Arta Romaneasca Moderna) si Galeria de Arta Europeana.

 

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Simona Iacob

Editor: Nicu Pojaru

Imagine: Alex Andries

Foto: Costi Manolache


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.