Delia Nartea & Liviu Lucaci


This website is best viewed with Flash Player .
Delia Nartea si Liviu Lucaci s-au cunoscut in 1990, pe vremea cand erau studenti in anul intai la actorie, la clasa Ion Cojar. Sunt impreuna de atunci, s-au casatorit si au o fata, Mara. Delia Nartea este actrita la Teatrul de Comedie, a jucat in filme si a fost moderator tv. Este doctor in arte si preda ca profesor asociat la Master la UNATC. Compune muzica pentru spectacole de teatru, muzica fiind prima ei dragoste. A studiat pianul si a fost membra a corului de copii al Radio Televiziunii Romane. Liviu Lucaci este actor la Teatrul National Bucuresti, conferentiar doctor la catedra de actorie de la UNATC, regizor si scriitor.I-au fost publicate mai multe volume, iar in 2013 castiga cu “Nostalgicii calatori” premiul UNITER pentru cea mai buna piesa a anului 2012.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Ema Nicola.


Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, delia nartea, liviu lucaci, ion cojar, unatc, teatrul de comedie, tnb, actor, regizor, actrita, arte, uniter, scriitor, muzica, actorie

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.