Expozitia Fine Art Vision 20/20

Deschide videoclipul

La Galeria Romana, in perioada 12- 24 octombrie 2020, expun lucrari de fotografie si pictura, cinci artisti romani contemporani - Jeanina Rat, Daciana Tarasi, Lavinia Falcan, Stefan Surugiu si Serban Bonciocat. Acestia sunt clienti ai studioului Fine Art Imaging, studio specializat in tiparirea si reproducerea digitala de inalta calitate artistica, cu 9 ani de experienta in Praga, Montreal si Bucuresti.

Expozitia prezinta un concept original, si anume tehnica  „Giclee fine art print” – reproducere digitala dupa opere de arta pe suport imprimat cu jet de cerneala. Aceasta tehnica este folosita de artisti, galerii si muzee pentru reproducerile de inalta calitate.
In premiera la Bucuresti in aceasta expozitie, vor fi prezentate fata in fata lucrarea originala si reproducerea digitala Giclee. Expozitia este organizata de "Fine Art Imaging" cu sediul in Bucuresti, Caderea Bastiliei nr. 12.

 
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana ContrasCuvinte cheie
Expozitia Fine Art Vision 20/20 la Galeria Romana, lucrari de pictura, fotografii, tehnica Giclee fine art print, studioul Fine Art Imaging, farmacia Catena  

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.