Expozitia Arthouse Garana 2012

Deschide videoclipul
Expozitia a fost vernisata pe 14 iulie 2012 la Garana si a cuprins lucrarile facute de 12 artisti, in cadrul unui simpozion international de creatie organizat de artista si curatoarea Elisabeth Ochsenfeld.
Un eveniment sponsorizat de CATENA.

Titlul simpozionului si al expozitiei este Tristesia – Paraphernalia – Memorabilia. Tema rezidentelor oferite anual de asociatia Arthouse Garana este valoarea etnografica a Garanei si a imprejurimilor, editia 2012 fiind dedicata femeilor care mai traiesc in sat, purtatoare ale obiceiurilor stramosesti peme (este vorba despre o minoritate ceho-germana, stramutata din Boemia, apoi din Bavaria, stabilita in citeva puncte de pe teritoriul Romaniei). Scopul final este constituirea unei colectii pentru un muzeu local.Lucrarile au fost expuse pe 23 august la galeria Triade din Timisoara.

Artistii care au expus sunt  Rithika Merchant,  Elisabeth Ochsenfeld, Roger Colombik, Leila Modaresi ,Costin Brateanu, Adrian Ionita, Camil Mihaescu, Renee Renard.Cuvinte cheie
arthouse garana, expozitie, artist, tristesia paraphernalia memorabilia, triade, rithika merchant, elisabeth ochsenfeld, roger colombik, leila modare

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.