Arta se misca – Galeriile Scit ART

Deschide videoclipul
Expozitia Arta se misca deschisa la Galeriile Scit Art intre 22 noiembrie si 15 decembrie 2012 prezinta doi artisti aparent total diferiti: Andrei Damo, cu pictura si grafica si Cristina Grama cu... „alte arte”.
Criticul de arta Liviu Tudor Samuila i-a prezentat pe cei doi artisti, publicului numeros venit la vernisaj.“Pictorul Andrei Damo este un inconfundabil mester al portretului si compozitiilor in ulei, in care acribia hiperrealista si fantezia infinita isi dau mana. Simbolistica si neasteptatele compozitii uimesc privitorul.

Efectul este cu atat mai evident aici, intr-o galerie de arta intrupata in vecinatatea unei scene celebre, Damo ne prezinta o suita de arlechini, ale caror gesturi, atitudini stand sub semnul surasului, lacrimilor si hohotelor de ras venind din sublima caruta cu paiate, par a fi mastile purtate pe scena de Stela Popescu, Alexandru Arsinel, ori de patronul spiritual al Savoyului, Constantin Tanase.” Liviu Tudor Samuila

“Ceea ce fac este arta in miscare, arta vie, arta personala. Propun altceva si sta in puterea fiecarei persoane pe care o ajut sa se redefineasca, sa transforme la randul ei ceea ce am facut, de fiecare data altfel in mediile variate prin care trece in cotidian. Te lasi modelat, colorat, apoi duci cu tine in lumea ta, completezi lucrarea, o creezi si o recreezi la randul tau prin compozitii, diferite in functie de spatiu, timp si evenimente din viata ta.” Cristina Grama

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Ema Nicola.Cuvinte cheie
catena, farmacie, sensotv, senso, scitart, galerie, pictura, andrei damo, cristina grama, liviu tudor samuila, arta

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.