Expozitia Varstele nonfigurativului - Galeriile ScitArt

Deschide videoclipul
Galeriile ScitArt gazduiesc expozitia “Varstele nonfigurativului” , cu lucrari ale artistelor Maria Isabella Arsinel si Georgeta Constantinescu.
Micuta Maria Isabella Arsinel, nepoata maestrului Alexandru Arsinel, este ca si mai matura Georgeta Constantinescu, aflata la prima expozitie.Expozitia a fost vernisata de critical de arta Liviu Tudor Samuila. La doar 7 ani si jumatate ai sai, Maria Isabella Arsinel le da reale motive parintilor si bunicilor sai sa se laude cu ea. Nepoata actorului Alexandru Arsinel a inaugurat  prima sa expozitie de pictura.

Alaturi de artistul plastic Georgeta Constantinescu, Maria a fost  prezenta la vernisajul expozitiei „Varstele Nonfigurativului", care a avut loc la Galeriile SCIT'ART ale Teatrului de Revista "Constantin Tanase". Expozitia va fi deschisa in perioada 18 decembrie 2012 -19 ianuarie 2013, de marti pana sambata, intre orele 11.00-19.00.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Ema Nicola.

Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, senso tv, scitart, galerie, pictura, georgeta constantinescu, maria Isabella arsinel, alexandru arsinel, liviu tudor samuila

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.