Sorina si Vladimir Iuganu - scenografia unei vieti in doi

Deschide videoclipul
Au inceput amandoi pictura la Institutul de Arte Plastice din Iasi, in paralel avand colaborari cu regizoarea Ioana Boeriu careia i-au facut cateva scenografii la Teatrul National din Iasi.

Desi Sorina a fost cea care initial a fost pasionata de teatru, ulterior, Vladimir a optat clar pentru scenografie, pe care a studiat-o la UNATC. A facut scenografia spectacolelor regizorilor Razvan Dinca, Razvan Savescu, Ion Cojar, Mihaela Triboi, Razvana Cernat, Ema Nicola s.a A colaborat si a fost mai multi ani asistentul lui Dragos Buhagiar. Sorina a continuat sa picteze, dar si sa colaboreze cu Vladimir, mai ales la partea de costume si recuzita pentru spectacole.

Retrasa in ultimii ani mai mult la sevalet,  Sorina creaza personaje si scene ce par a fi desprinse tot din lumea teatrului, iar expozitiile de pasteluri pe care le-a avut pana acum demonstreaza asta fara echivoc.

Sunt impreuna de 19 ani si au doua fete, pasionate si ele de desen si pictura.


Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Ema NicolaCuvinte cheie
artista sorina iuganu, scenograful vladimir iuganu, expozitie de pasteluri, razvan dinca, razvan savescu, razvana cernat, ema nicola, ion cojar, dragos buhagiar, farmacia catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.