S-a mai stins o stea - Sebastian Papaiani

Deschide videoclipul
In urma cu cinci ani, la implinirea varstei de 75 de ani, alaturi de Ileana Stana Ionescu, actorul Sebastian Papaiani primea o stea pe Walk of Fame, Aleea Celebritatilor din Bucuresti, ca incununare a carierei sale fabuloase. A fost un actor iubit care ne-a lasat roluri pentru care nu-l vom uita niciodata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Bucuresti este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Initiat de Teatrul Metropolis si Cocor, deja celebrul Walk of Fame romanesc a debutat in ianuarie 2011. Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu si Tamara Buciuceanu-Botez.

Cuvinte cheie
Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Walk of Fame, Cocor, piata timpului, aleea celebritatilor, teatrul metropolis, Tamara Buciuceanu-Botez, , Radu Beligan, Florin Piersic

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.