Jubileul cu Maia Morgenstern

Deschide videoclipul
Teatrul Metropolis va invita la JUBILEUL, in premiera nationala, o comedie de mare succes unde o puteti vedea pe Maia Morgenstern intr-un recital de exceptie. Un spectacol semnat de Radu Beligan. In spectacolul "Jubileul", de Jean-Marie Chevret si Michèle Ressi, Diva Amelie implineste 50 de ani de cariera actoriceasca, iar speranta revenirii in forta a actritei este renascuta de invitatia de a participa la celebra emisiune TV a lui Michel Drucker, emisiune care, insa, nu va avea loc.

Despre ce se intampla cu actrita aflata la apusul carierei, despre cum viseaza la roluri "intr-o piesuta, un filmulet, o telenoveluta sau, macar, o reclama" si care va fi deznodamantul ramanerii ei ca prizoniera pe terasa apartamentului, publicul va putea sa vada in spectacolul de la Teatrul Metropolis. Distributia spectacolului "Jubileul" este completata de Victoria Dicu.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Ema Nicola.


Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, maia morgenstern, teatru, metropolis, maia morgenstern, jean marie chevret, michele ressi, jubileul, victoria dicu

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.