Fine Art Vision, editia a IV-a

Deschide videoclipul

Expozitia "Fine Art Vision", aflata la a patra editie, prezinta cinci colectii de pictura si fotografie, cu stiluri diferite, avand ca numitor comun tehnica „Giclee fine art print”.  Aceasta tehnica este folosita de artisti, muzee si galerii pentru reproducerile digitale de inalta calitate. Expozitia este deschisa la Galeria Romana in perioada 1-30 noiembrie 2022.

Vă invităm să descoperiți 5 colecții și 4 vernisaje:


- Miercuri, 2 Noiembrie – vernisaj INGA EDU, colecție de picturi în ulei și pastel: „Despre Ape și Flori”
- Sâmbătă, 12 Noiembrie – ora 11:00, ȘTEFAN SURUGIU: Colecție de imagini artistice create cu AI – Midjourney; titlu expoziție „AI & ART Experiment"
- Joi, 17 Noiembrie – ora 19:30, Picturi Religioase Celebre și colecție de reproduceri digitale Johannes Vermeer
- Sâmbătă, 26 Noiembrie – ora 11:00 – vernisaj colecție pe pictură pe mătase ANDREEA ZAHN, titlu expoziție: „Cosmic Logos"
Expoziția este organizată de studioul «Fine Art Imaging» cu sediul în București, Căderea Bastiliei nr. 12. «Fine Art Imaging» este specializat în imprimare artistică și reproducere digitală de artă și numără 11 ani de experiență în Praga, Montreal și București.


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.Cuvinte cheie
expozitia Fine Art Vision la Galeria Romana, printuri Giclee, studio Fine Art Imaging, Flavia Parvu, pasteluri, Inga Edu, Stefan Surugiu, Vermeer, pictura pe matase, Andreea Zahn, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.